FRA JORD TIL BORD

EN BID AF ROM

Elsker man det romerske køkken, er Trattoria Roma ’ntica absolut stedet at besøge, når man er i Umbrien. For her lige udenfor Perugia...

OST I BLODET

Antonello Monni er tre generation i en familiedrevet virksomhed, der gennem årtier har produceret fantastiske fåreoste. Og selvom den unge...

Månedens restaurant: Taverna del Verziere

Med en spektakulær udsigt fra terrassen ligger Taverna del Verziere lige op ad Montones gamle ydermur. I køkkenet står Yuri og Ivan og...

GNOCCHI a la VERZIERE
 MED 3 SAUCER

GNOCCHI from Tervana del Verziere, MONTONE: 1 kg. kartofler 500 gram hvedemel (Allerhelst Farine di Grano Duro) 1 nip fint salt 1½ spsk....

AT KØBE IND I ITALIEN

Solmodne, røde tomater i stakkevis. Peberfrugter på størrelse med håndbolde. Dyblilla auberginer, der skinner som var de pudset op med...

AT VÆLGE DEN RIGTIGE RESTAURANT

Der findes utallige forrygende restauranter i Italien. Alligevel har de fleste turister prøvet at ryge i en eller flere ”turist-fælder”....

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os