OM UMBRIEN

Beliggende midt på den italienske halvø, halvvejs mellem Rom og Firenze ligger Umbrien. Det er en region, der er gennemsyret af historie, kunst og kultur, og som har flere bakketopbyer og gamle slotte, end man kan tælle.

Umbriens køkken og vine konkurrerer uproblematisk med sine naboer, Toscana og Lazio (selvom umbrerne selv til enhver tid vil hævde, at det er endnu bedre!).
Umbiens uovertrufne natur med grønne farver i utallige farver, bakker, dale, bjerge, floder og skønhed har givet området titlen “Italiens grønne hjerte”.

I Umbrien finder man generelt en traditionel landlig livsstil, men også et spændende internationalt universitet og verdensberømte festivaler. 1000 år gamle ruiner afventer de historiesøgende, mens postkort-perfekte middelalderlige landsbyer blot venter på at blive udforsket, mens marker af solsikker drejer hovederne efter solen, som dagen går.

Naturelskere vil nyde Umbriens uspolerede bjerge og brusende floder. Overalt i regionen finder man vandrestier, der fører den vandrende gennem olivenlunde, over både små og store bjerge, gennem frodige skove og forbi blomstrende marker. Er man mere til det våde element har Umbrien trods sin mangel på kyststrækninger også noget at byde på. Regionen er således hjemsted for Lago di Trasimeno, en af ​​Italiens største søer, perfekt til vandski og sejlsport, herunder ikke at forglemme de små lokale færgeruter, der kan føre en ud til de tre små øer, der ligger midt i søen.

Umbrien er også Italiens åndelige center – kendt som fødestedet til to af verdens mest berømte helgener, St. Francis og St. Benedict. I Assisi kan man besøge den berømte basilika dedikeret til Italiens skytshelgen, Francis.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os