VILDSVINEJAGT EFTERÅR 2020

Tag med på jagt i det smukke Umbrien

6 SMUKKE DAGE I UMBRIEN

Priser og program uændret for 2020 .. program kan selvfølgelig tilpasses til jer behov. Vildsvinejagt i det fri er muligt fra første uge i oktober til den 1 januar 2021

Normalt er det næsten umuligt at få lov til at komme med på jagt i Italien, men ved gode venners hjælp er meget muligt – og vi vil gerne give andre mulighed for at opleve denne side af Italien.

Vi er en dansk familie, der bor i Støvlelandet. Vi er gode venner med nogle italienske jægere, som gerne vil tage en mindre gruppe danske jægere med som venner/gæster i deres jagtkonsortie.

Vi er ikke et rejsebureau i konventional forstand og kan derfor ikke tilbyde færdige pakker med fly. Men vi planlægger og arrangerer alt andet. Vi sørger for overnatning med helpension, aftale med jagtkonsortiet om deltagelse i 3 jagter, og vi sørger for at indhente jagttilladelser ved de rette italienske myndigheder.

Området, vi bor i, har mange vildsvin, og selvom der selvfølgelig ikke er garanti for at nedlægge et eller flere dyr, så er der ofte en meget god jagt.
Korsortiet, vi samarbejder med, går derudover meget op i det sociale fællesskab, så kammeratskab og fællesfrokoster vil også være en del af oplevelsen.

Da det kan være besværligt og kostbart at få våben med, kan vi også tilbyde hjælp til at leje sig frem til et våben – derved spares man som dansk jæger både for besværet og unødige udgifter.

Ud over jagterne kan vi også arrangere trøffeljagter, besøg hos lokale producenter af vin, olie og oste, guidede ture til både byer og naturoplevelser, madlavningskurser og meget andet. Og skulle der være interesse for det, kan vi også sammensætte spændende udflugter og aktiviteter for evt. medrejsende ægtefæller

Vildsvinejagten i Umbrien starter i oktober og løber til 31. december.

Max. antal deltagere per jagt: 6 mand (hertil kommer selvsagt evt. ægtefæller og børn).

Kontakt os for mulige datoer.  På tlf 0045-21225426 eller på mail: contact@travel2umbria.dk

Vores pakke indeholder:

• 5 overnatninger i dobbeltværelse på Agriturismo Vialba, der ligger midt i det smukke umbriske bakkelandskab • Helpension (morgenmad, frokost og middage (pånær dag 3, hvor middagens indtages for egen regning) samt frokost med korsortiet på jagtdage) • 3 dages drivjagt med egen guide og tolk • Al transport under jagten • Italiensk jagtlicens • Ingen ekstra betaling for keilere!

Udenfor prisen:

• Flybillet • Leje af bil/ Afhentning i lufthavn tur/ retur – pris afhængig i antal personer og den valgte lufthavn. • evt. leje af våben • Rejse- og afbestillingsforsikring (frivillig) • Transfers • Trofæpræp., nedpakning og forsendelse af troæfer • EU-ansvarsforsikring DKK 35,-

 

Pris 17.995,00. kr. (Ved gruppebookning af samtlige seks pladser i en uge, gives 10 procent rabat).

Såfremt det ønskes, kan afhentning og aflevering i lufthavn i enten Rom eller Firenze arrangeres. Hør for merpris.

Al jagt foregår i den vilde umbriske natur. Det er tillige mulighed for jagt på både vildsvin, fasaner og rådyr i reservat hele året. Spørg for nærmere muligheder og pris.

Kontakt os gerne for flere oplysninger på mail: contact@travel2umbria.dk eller på telefon 0045 21225426

 

 

BOOK DIN JAGT I UMBRIEN NU

5 + 8 =

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os