CASTIGLIONE DEL LAGO

Castiglione del Lago er bygget på en kalkstenklippe og ligger på østsiden af Trasimeno søen. arkæologiske fund i området peger på, at etruskerne formentlig var de første til at bosætte sig her.

Byens oprindelse går tilbage til det 6. århundrede f.Kr., og den fremstår i dag som en flot middelalderby, med et intakt og seværdigt centrum.

Byen er ikke stor, men er et smukt eksempel på middelalderlige byer med bymure og gamle smukke bygninger, ligesom rådhuset og slottet Della Corgna Dukes fra samme tid er velbevaret. På slottet kan man se fresker malet af Giovanni Antonio Pandolfi og Salvio Salvini. Den mest fascinerende bygning i den lille landsby er uden tvivl slottet, der med sine fire tårne repræsenterer et af de mest bemærkelsesværdige eksempler på militærkunst i Umbrien.

Castiglione del Lago med den skønneste udsigt over Trasimenersøen. Selvom byen ikke er særlig kendt, er den hyggelig og stemningsfuld og er bestemt et besøg værd. Den har tillige en hyggelig gågade med restauranter og indkøbsmuligheder.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os