NETVÆRKSREJSER & KONFERENCER

i det smukke Umbrien

Har I overvejet at holde jeres konference eller næste netværksrejse i udlandet? Og vidste du, at det kan svare sig rent økonomisk?
Konferencer
Der er mange fordele ved, at vælge at holde sin konference uden for Danmarks grænser, og en klar fordel, som måske ikke er så indlysende er, at det også ofte kan svare sig rent økonomisk. Derfor vælger stadigt flere større danske virksomheder ofte at holde deres konferencer uden for Danmarks grænser.
Så ønsker du at styrke samhørigheden og øge effektiviteten på arbejdspladsen, er en konferencerejse den bedste måde! Om formiddagen holder I konference og om eftermiddagen kobler I af ved poolen, på en hikingtur, en byvandring eller noget helt fjerde.
Eksklusive konferencer og netværksrejser
Lad jeres konference eller netværksrejse blive noget ud over det sædvanlige! Vi skræddersyer gerne helhedsløsninger, der bringer jer med fly ned til det smukke Italien og et af vores udvalgte hoteller med høj kundetilfredshed og et bredt forlystelsesudbud. Vi hjælper jer med at arrangere middagsoplevelser, aktiviteter og All Inclusive-pakke efter jeres ønsker.
FORDELE VED AT HOLDE DIN KONFERENCE I UDLANDET
– Rentabelt, da hoteller osv. ofte er billigere
– Vejret
– Spændende seværdigheder
– Interessante kulturer

Kontakt os

7 + 4 =

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os