TRAVELGUIDE/FERIEPLANLÆGGER

Vi gør din ferie i Umbrien til en oplevelse for livet

Hos Travel2umbria hjælper vi jer med at planlægge jeres ferie i god tid, hvad enten I kører selv eller flyver til Umbrien, Italiens grønne hjerte. Vi har mere end 10 års erfaring i planlægning af ture i området og kan derfor udforme lige netop den ferie, der passer bedst til dig og din familie, hvad enten I rejser med eller uden børn.

Forud for hvert rejseforslag taler vi selvfølgelig med dig om, hvad lige netop du og din familie ønsker at få ud af et ophold i Umbrien. Om det er naturen eller museerne, der har jeres interesse. Om I ønsker at få indblik i den mere ”hemmelige” del af regionen – eller om I ønsker at komme tæt på de lokale og se, hvordan livet leves hernede.

Gennem vore samarbejdspartnere kan vi også være behjælpelige med booking af hotel eller agriturismo – ofte til en helt anden pris end den, du finder på de større bookingsites.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale, contact@travel2umbria.dk

 

 

ENDAGS-UDFLUGTER

Med fast base i Umbrien kender vi hos Travel2umbria regionen særdeles godt – og vi ved derfor, hvilke muligheder der er for at få helt unikke oplevelser i en af de smukkeste områder i Italien.

Året igennem udbyder vi en række endagsudflugter, som du og din familie kan deltage i, mens I holder ferie her i Italiens grønne hjerte.

Sommeren over har vi et fast program, som du kan vælge ture ud fra. Se programmet for sommeren 2018 her.

Ligger din ferie udenfor perioden eller har du specielle ønsker, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på guidede udflugter.

TRAVELPLANNER

KOMMER SNART

Kontakt os

11 + 14 =

Hvem er vi?

Hvem er vi?

En dansk familie på 5 på eventyr. Har taget et år ud af kalenderen, for at bo i Umbrien. På bloggen kan I følge med i vores oplevelser.

Instagram – Travel2Umbria

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Instagram – Oculatus Photography

Unable to communicate with Instagram.

Follow Me!

Instagram – Italian dressage

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Facebook side – Travel2Umbria

Seneste kommentarer

  • Maria Branebjerg til Om os