Dette er en blog primært om Umbrien – men også lidt om os. Vi er en helt almindelig (hvad det så end vil sige) dansk familie bestående af to voksne og tre børn, der i sommeren 2017 solgte huset i DK og flyttede til Montone, Pg, Umbria – midt i Italiens grønne hjerte – for at bo, leve og opleve støvlelandet som andet og mere end blot turister.

Italien er blandt danskernes foretrukne rejsemål. Hvert år flyver eller kører tusinder af familier til Støvlelandet i syd – ned til sol, varme, smukke middelalderbyer og formidabel mad og vin. De rejser for at mærke italienernes passion for deres land, for at opleve deres stolthed over deres kulturarv, og selvom det kun er for en kort stund; at blive en del af dette sydens liv, der leves på piazzaerne, når solen er gået ned, og italienerne først for alvor synes at vågne op.

Mange tager til det kendte Toscana, der har forstået at markedsføre sig – og som verden over derfor er blevet et populært – og dyrt – område at holde ferie i.

Flere og flere er dog ved at få øjnene op for, at Umbrien, også kaldet Italiens grønne hjerte, kan byde på nøjagtig de samme oplevelser som Toscana – til blot en brøkdel af prisen. Problemet er bare, at der kun findes ganske få rejsebøger på dansk om Umbrien.

På denne anderledes og rigt illustrerede blog dykker vi ned i det for turisterne mere ukendte Italien og viser, hvad denne del af Støvlelandet har at byde på – blot et stenkast fra det så kendte Toscana.

I sommeren 2017 solgte vi huset i Danmark og flyttede til Umbrien i Italien, også kaldet Italiens grønne hjerte. Egentlig var det meningen, at vi kun skulle bo hernede et års tid. Men som bekendt har man jo kun et standpunkt til man tager et nyt – og nu har vi besluttet at blive boende – og samtidig gøre det muligt for andre at holde fantastiske ferier i regionen, der ligger lige midt i Italien.

Via Travel2Umbria laver vi anderledes temarejser for livsnydere med appetit på det gode i livet. På programmet er både jagtrejser, gourmet- og golfoplevelser og vandreture i en uovertruffen natur.

1 Comment

  1. Maria Branebjerg
    1 år ago

    Hej familien Brøndum i Montone
    Jeg, Maria, og min mand, Poul Erik, er hernede i denne uge frem til fredag i vores hus i Torre Calzolari ved Gubbio. Jeg har boet her fast i 8 år, men flyttede hjem, da jeg blev pensionist for 3 år siden. Men vi er godt integreret i vores område med italienske venner og andre mere arbejdsmæssige forbindelser, da jeg lavede rejser hertil gennem 8 år for bl.a. Kulturrejser Europa. Min mand og jeg synes det kunne være interessant at møde jer enten her eller hos jer. Jeg har fulgt jer på Facebook mens jeg var i Danmark i vinter. Mit italienske nummer er 333 765 4148. Mange hilsner Maria Branebjerg

    Reply

Leave a Reply